Nyföddfotografeing i Österbotten

Jakobstad . Vasa . Karleby

Grattis Ni ska bli föräldrar!

Att bli förälder är en av de största och finaste händelserna i livet.
Och kanske har ni drömt om detta i många år? Kanske ska era barn få ett till syskon? Oavsett så har era liv blivit mycket rikare på kärlek.

Den första tiden med er bebis är underbar men kort, och en nyföddfotografering är ett perfekt sätt att föreviga denna första tid. Ert barn kommer aldrig mer att bli så liten igen.

säkerhet för din bebis

Säkerhet är det absolut viktigaste under en nyföddfotografering. Därför har jag gått utbildningar i säkerhet och posering så att ni kan känna att er bebis är i trygga händer under fotograferingen

Bilder tillsammans

Under en nyföddfotografering finns det också möjlighet att ta bilder på bebisen tillsammans med föräldrarna eller syskonen.

stort utbud av rekvisita

Jag har massor med fin rekvisita som ni får låna under fotograferingen för det där lilla extra i era bilder.

Om Cecilia

Bakom kameran hittar ni mig, Cecilia. En glad och barnkär 29 årig tvåbarnsmamma från Pedersöre.

Jag har alltid haft ett intresse för fotografering, men när mina egna barn föddes började jag se värdet av fotografier på ett helt nytt sätt. Intresset för fotograferingen ökade och drömmen om ett eget fotoföretag började växa fram. Idag har den drömmen blivit sann och jag har lagt ner hela mitt hjärta och själ i detta företag. Ett företag som specialiserar sig på gravida och nyfödda men jag fotograferar även bebisar upp till 1 år.

Jag vill föreviga den underbara längtan efter ert barn under graviditeten, och den första tiden med den nya och efterlängtade familjemedlemmen. En tid som är full av kärlek, men samtidigt också så omtumlande och överväldigande med mycket känslor och hormoner. Det är oerhört viktigt att kunna stanna upp och njuta och det är det som jag vill kunna hjälpa er med.


INFO OM FOTOGRAFERING

Eftersom att jag endast erbjuder ett få antal fotograferingar varje månad rekommenderar jag att man är ute i god tid, ca 2-3 månader innan bf. Vi bokar preliminärt in ett datum en vecka efter bf och ändrar det vid behov .

Min studio finns på Choraeusgatan 9, Jakobstad . Jag gör också fotograferingar i familjens egna hem. 

En kilometerersättning på 4€/10 km tillkommer utanför Jakobstad.

Fotograferingen sker när er bebis är 5-14 dagar gammal. Jag reserverar alltid 3 timmar för fotograferingen så att det finns gott om tid för matpauser och dylikt, allting sker på bebins villkor. Är bebisen äldre än 14 dagar kan man boka en bebisfotografering.

Jag planerar alltid fotograferingen enligt kundens önskemål. Kunden får själv välja färger och rekvisita, men jag hjälper gärna er att hitta det som passar era bilder bäst.

Du väljer själv de bilder du vill köpa i ert personliga webbgalleri ca 3 veckor efter fotograferingen. 

Vad händer om fotografen blir sjuk?

Eftersom att jag prioriterar er bebis hälsa i första hand, bokar vi alltid in ett nytt datum ifall jag blir sjuk. Vi utför fotograferingen även om ert barn har hunnit bli mer än 14 dagar gammal vid det nya fotograferingstillfället.

Kan man boka en nyföddfotografering även om bebisen hunnit bli mer än 14 dagar?

Om bebisen är äldre än 14 dagar kan man boka en bebisfotografering istället.

När betalas fotograferingen?

Faktura skickas efter fotograferingen. Bilderna fås efter betalning.

FOTOGRAFERING

  • 2-3 h fotografering i studio eller hemmet
  • Personligt stylad fotosession med filtar, korgar och rekvisita
  • Möjlighet att ta familjebilder

Prislista fås vid förfrågning

BOKA eN FOTOGRAFERING

Stäng meny